Serwis ogarniający 1.8TSI z Krakowa bądź okolic.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pppatryk
    Classic
    • 2012
    • 3

Dlatego ze wiekszosc bojlerow pomp itd przy wlaczeniu odrazu wywala roznicowke.

[ Dodano: Czw 21 Lut, 13 11:50 ]
    Ale nie wiem jak kest w polsce bo juz od dawna tam nie pracuje. Byc moze powiedzenie co kraj to obyczaj sprawdza sie i w tym przypadku

[ Dodano: Czw 21 Lut, 13 11:58 ]
    I dla tego ze jak malarz przejedzie walkiem po gniazdku to zeby caly system pomp itd dzialal dalej.
  • Morten84
    Drive
    • 2010
    • 56

Witam

Z racji tego, że moja Octavia zrobiła mi niezłego psikusa i zaczęła wydobywać z siebie niezbyt miłe dla mojego ucha dźwięki szukam porządnego serwisu, który będzie w stanie ogarnąć temat raz, a dobrze.

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Napinacz rozrzadu ??

Serwis typu ASO czy cos niezaleznego
      Spritmonitor.de

Komentarz

• Morten84
        Drive
        • 2010
        • 56

Nie mam teraz czasu na lekturę wątku o napinaczu, ale sprawa wygląda tak, że zaraz po odpaleniu slychac metaliczne stukanie, stukanie ma zwiazek z obrotami silnika. Bo rozgrzaniu stukanie ustepuje, ale nie do konca, raz jest, raz nie ma. Auto jest wyprodukowane zdaje sie w 03.2009 tak wiec lapie sie na wadliwa serie napinacza... ASO niekoniecznie, na pewno nie Krakowskie. Z tego co na szybko wyczytałem może być to napinacz... :/

Komentarz

• rafik11
          Rider
          • 2009
          • 448

nie pomogę co do wyboru ASO ale jedno powiem , ja już bym tego silnika nie odpalał tylko laweta i do mechanika/serwisu bo możesz niezłe kuku sobie zrobić i wtedy wymiana nie będzie kosztowała ok 600zł ale tooochę więcej.

Komentarz

• andrzej111
            L&K
            • 2010
            • 1391

Mi ostatnio za robociznę zaśpiewali 1500zł za wymianę napinacza... :lol: :lol:
            rafik11, To 600zł to u Ciebie w Lublinie?
            Sprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW

Komentarz

• Morten84
              Drive
              • 2010
              • 56

Jedyne ASO, ktore znam gdzie moglbym zostawic samochod znajduje sie w Zamosciu, tak wiec bardzo prosze o propozycje. Chcialbym sie tym zajac w poniedzialek, auto w koncu jest caly czas na sprzedaz :/

[ Dodano: Sob 26 Maj, 12 13:46 ]
              Nikt z Krakowa nie serwisuje swojego auta...?

Komentarz

Pracuję...